Sponsoring

Net zoals vele andere sportverenigingen zijn ook wij op zoek naar bedrijven die onze club zouden willen sponsoren. Maar…waarom zou u nu juist onze club willen sponsoren?Honk- en softbal is een unieke sport. Onze vereniging, Red Lions, is een unieke vereniging, de enige in Rijswijk; u bent dus niet ‘één van de velen’, maar u zult daadwerkelijk opvallen. Onze vereniging krijgt jaarlijks een groot aantal teams van ruim 20 andere verenigingen uit de regio op bezoek. Behalve spelers reist dan ook regelmatig publiek mee en de verslagen van onze wedstrijden (met foto) staan regelmatig in Groot Rijswijk.

Hoe kun je ons sponsoren?

Red Lions kent diverse mogelijkheden voor uw bedrijf om onze club en/of onze teams te sponsoren. Hier ziet u een aantal van die mogelijkheden:

  • Uw reclamedoek langs ons veld laten plaatsen

  • Uw logo met link naar uw website laten plaatsen op onze website

  • U kunt een team sponsoren door bijvoorbeeld de kosten op u te nemen voor de aanschaf van sporttassen of -jacks (met uw bedrijfsnaam daarop natuurlijk) of door naamsvermelding op de tenues

  • Sponsor één van de (thuis)toernooien die gedurende het seizoen worden georganiseerd.

Natuurlijk kunnen we in overleg altijd andere mogelijkheden bespreken en staan wij open voor uw ideeën.

Interesse? Neem contact met ons op!

Wij hopen dat u na het bezoek aan onze website al een beetje enthousiast geworden over het sponsoren van onze vereniging en dat u onze sport een warm hart toedraagt. Wilt u graag eens met iemand van onze vereniging in contact treden over de sponsormogelijkheden? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@redlions.nl.