Lid worden

Heb je interesse om lid te worden van Red Lions? Dan vind je hier alle nuttige informatie daarover.

Wie kan er lid worden?
Wij hebben bij onze club ruimte voor iedereen die wil spelen. Uiteraard moet er voor jouw leeftijdscategorie (bepalend bij de jeugd) of voor jouw niveau (bepalend bij de senioren) wel een team zijn. Elk team traint minimaal 1x per week en speelt gemiddeld 1x per week een wedstrijd. Op de teampagina’s kun je terugvinden wanneer welk team traint.

Wil je een keer komen kijken bij een wedstrijd of een keer meedoen met een training? Stuur dan even een e-mail met jouw gegevens naar secretaris@redlions.nl. Geef daarin ook eventuele eerdere speelervaring aan. Wij zorgen er dan voor dat je in contact wordt gebracht met de coach/trainer van het team dat het beste bij jou past.

Contributie en materialen
Als je lid wordt van onze club, betaal je jaarlijks een bedrag aan contributie. Als je begint, heb je natuurlijk ook een eigen tenue nodig en schaf je een eigen handschoen aan. Wij zorgen voor de overige materialen, zoals ballen, knuppels, helmen en de catchersuitrusting.
Voor de aanschaf van een clubtenue kun je contact opnemen met onze secretaris via secretaris@redlions.nl.

De contributies voor 2018 zijn als volgt:

Jeugd – 5 t/m 9 jaar* (incl. Beeball) € 113,25
Jeugd – 10 t/m 17 jaar* € 140,55
Senioren vanaf 18 jaar* € 204,75
Niet-spelende leden €   17,75
Niet-spelende leden incl. bondslidmaatschap €   36,75

 

 

 

*Contributie wordt berekend op basis van de leeftijd die op 1 oktober van het betreffende jaar/seizoen is bereikt. Dit is het zelfde criterium als wat de KNBSB hanteert voor het berekenen van de bondsbijdrage.

Ieder jaar tijdens de algemene ledenvergadering wordt de nieuwe contributie voor dat jaar vastgesteld. Onze vereniging is aangesloten bij de Stichting Ooievaarspas.

Inschrijfformulier nieuwe leden Red Lions

Download bijgaand inschrijfformulier, print het uit en lever het ingevuld in bij de coach van je team. Je bent lid totdat je schriftelijk dan wel per e-mail opzegt bij het ledensecretariaat.

De contributie wordt berekend per seizoen dat voor de administratie gelijk loopt met een kalenderjaar.