Over Red Lions

Zou je Red Lions als vereniging of een individueel team willen sponsoren? Sponsoren kan in allerlei vormen. Ook kan je gratis sponsoren door SponsorKliks te gebruiken of het doel van de loten van de vriendenloterij wijzigen. Meer info hierover via de button ‘Sponsoring’ en ‘Help je club’.

Lid worden van Red Lions en lekker gaan trainen en wedstrijden spelen? Meer info via de button ‘Lid worden’. Of kom je liever eerst drie proeftrainingen volgen om te kijken of je de sport leuk vindt of het team waar je gaat meetrainen.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een veilige omgeving kan sporten. Helaas worden we in Nederland nog te vaak opgeschrikt met verhalen over seksuele intimidatie (of erger), fysieke intimidatie of pesten rond het beoefenen van de sport. Red Lions volgt de gedrachtscode van de KNBSB. Wij hebben ook een vertrouwenspersoon voor RHSV Red Lions, zijn naam is Reinier Prenger. Hij is het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag en hier met iemand over wil praten. De vertrouwenscontactpersoon is er voor iedereen binnen de vereniging. Hij te bereiken via e-mail vertrouwenspersoon@redlions.nl of telefonisch 06-4611 9997.

Accommodatie

Loading...

Loading...