Over Red Lions

rllogoWelkom op de website van de enige honk- en softbalvereniging in Rijswijk. De Rijswijkse Honk– en Softbal Vereniging Red Lions is opgericht in 1981 en speelt sinds 1999 op het Sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef 2 in Rijswijk. Al 35 jaar staat plezier in onze sport hoog in het vaandel van onze familievereniging.

Op dit moment telt onze vereniging 8 teams, te weten:

  • 1 BeeBall-team (voor de allerjongsten)
  • 1 jeugdhonkbalteam (pupillen)
  • 1 jeugdsoftbalteam (meisjes aspiranten)
  • 3 senioren dames-softbal-teams
  • 2 senioren heren-softbal-teams

Er wordt gemiddeld éénmaal per week een wedstrijd gespeeld en éénmaal per week getraind. Het seizoen loopt van maart tot en met oktober en om de conditie op peil te houden, trainen we van januari tot en met maart in de zaal. In de winter worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals disco, darten, kaarten of bingo.

Lekker ongedwongen kunnen meespelen
Onze vereniging moet een veilige en vertrouwde plek zijn waar jong en oud hun favoriete sport kan beoefenen. Daarom vragen wij van alle bestuursleden, coaches en trainers, maar vooral ook van de vrijwilligers die zich structureel met onze jeugd bezig houdt, een VOG-verklaring. Als vereniging helpen we je bij het aanvragen van een dergelijke verklaring als je die nog niet in je bezit hebt.

Heb jij vragen of twijfels over bepaalde gang van zaken binnen de vereniging, dan vragen we je dit te melden bij onze vertrouwenspersoon. Bij ons acteert het dagelijks bestuur als vertrouwenspersoon waarbij je terecht kunt. Contactgegevens vind je op deze website bij ‘bestuur’.

Nieuwsgierig? Zoek contact met ons!
Red Lions is te vinden op Twitter (@RooieLeeuwen) en we hebben een besloten Facebook-pagina.

Wil jij ook graag een balletje gooien of slaan? Kijk dan op deze website bij ‘Lid worden’ of kom een keer kijken bij een training of wedstrijd. Je kunt al meedoen als je 5 jaar bent.

LET’S PLAY BALL!!!