Route

Route met de auto naar ons veld in Rijswijk – Sportpark Hoekpolder – Weidedreef 2

Vanuit Delft/Rotterdam:
Neem op de A4 afslag 11 ‘Rijswijk’. Ga bovenaan de afslag naar rechts, de Prinses Beatrixlaan/Provinciale weg op. Rij door tot aan de 3e stoplichten en sla daar rechtsaf, het Terras van Sion op. Neem vervolgens de 4e straat rechts, Laan van Sion. Volg de weg tot je bij de T-splitsing met de Van Rijnweg komt en sla links af de Van Rijnweg op. Sla direct na het viaduct over de A4, rechtsaf de Weidedreef op. Let op fietsers op deze kruising! Aan het einde van dit pad, voordat dit een fietspad wordt, is links het toegangshek van Sportpark Hoekpolder.

Vanuit Den Haag/Amsterdam:
Neem op de A4 afslag 11 ‘Rijswijk’. Ga bovenaan de afslag naar links, de Prinses Beatrixlaan/Provinciale weg op. Rij door tot aan de 3e stoplichten en sla daar rechtsaf, het Terras van Sion op. Neem vervolgens de 4e straat rechts, Laan van Sion. Volg de weg tot je bij de T-splitsing met de Van Rijnweg komt en sla links af de Van Rijnweg op. Sla direct na het viaduct over de A4, rechtsaf de Weidedreef op. Let op fietsers op deze kruising! Aan het einde van dit pad, voordat dit een fietspad wordt, is links het toegangshek van Sportpark Hoekpolder.

Vanuit Rijswijk/Wateringen/Den Haag zuid-west:
Rij naar de rotonde op de kruising van de Schaapweg/Sir Winston Churchilllaan/ Monseigneur Bekkerslaan. Neem de afslag naar de Monseigneur Bekkerslaan. Ga rechtdoor bij de volgende rotonde (kruising met de trambaan), de Van der Kooijweg op. Volg deze weg. Sla vlak voor het viaduct (over de A4) linksaf de Weidedreef op. Let op fietsers op deze kruising! Aan het einde van dit pad, voordat dit een fietspad wordt, is links het toegangshek van Sportpark Hoekpolder.

Openbaar vervoer
Het sportveld is goed bereikbaar met tram 17, halte ‘Weidedreef’.