LID WORDEN

Wie kan er lid worden?

Wij hebben bij onze club ruimte voor iedereen die wil spelen. Uiteraard moet er voor jouw leeftijdscategorie (bepalend bij de jeugd) of voor jouw niveau (bepalend bij de senioren) wel een team zijn. Elk team traint minimaal 1x per week en speelt gemiddeld 1x per week een wedstrijd.

Wil je een keer komen kijken bij een wedstrijd of een keer meedoen met een training? Stuur dan even een e-mail met jouw gegevens naar secretaris@redlions.nl. Geef daarin ook eventuele eerdere speelervaring aan. Wij zorgen er dan voor dat je in contact wordt gebracht met de coach/trainer van het team dat het beste bij jou past.

Contributie en materialen
Als je lid wordt van onze club, betaal je jaarlijks een bedrag aan contributie. Als je begint, heb je natuurlijk ook een eigen tenue nodig en schaf je een eigen handschoen aan. Wij zorgen voor de overige materialen, zoals ballen, knuppels, helmen en de catchersuitrusting.

De contributies voor 2022 zijn als volgt:

Jeugd – 5 t/m 9 jaar*              € 130,00
Jeugd – 10 t/m 17 jaar*          € 161,00
Senioren vanaf 18 jaar*           € 235,00
Niet-spelende leden                 €   21,00

*Contributie wordt berekend op basis van de leeftijd die op 1 oktober van het betreffende jaar/seizoen is bereikt. Dit is het zelfde criterium als wat de KNBSB hanteert voor het berekenen van de bondsbijdrage.

Ieder jaar tijdens de algemene ledenvergadering wordt de nieuwe contributie voor dat jaar vastgesteld. Onze vereniging is aangesloten bij de Stichting Ooievaarspas.

 

Powered By EmbedPress

Download het inschrijfformulier, print het uit en lever het ingevuld in bij de coach van je team of stuur het formulier per e-mail naar: secretaris@redlions.nl. 

Adres
Sportpark Hoekpolder
Weidedreef 2
2286 KT Rijswijk ZH