Bardiensten en scheidsrechtersbeurten

Om alle wedstrijden te kunnen spelen, hebben we scheidsrechters nodig. Net als voor de bezetting achter de bar van onze kantine, doen we hiervoor een beroep op alle leden en ouders van leden die nog niet oud genoeg zijn om achter de bar te mogen staan.

De competitie is bekend en dus is weer een document met alle thuiswedstrijden gemaakt. Dit document is per e-mail naar alle leden en ouders van jeugdspelers gestuurd. Je hebt korte tijd de gelegenheid om zelf je naam in te vullen bij wedstrijden; daarna wordt een indeling gemaakt met iedereen die zijn/haar naam niet zelf heeft ingevuld.

Als we allemaal een paar keer in het hele seizoen een wedstrijd als scheidsrechter optreden of een kantinedienst draaien, is het geregeld! Kleine moeite, groot plezier, dus help mee.

Klik op deze tekst voor het overzicht van de bardiensten en scheidsrechtersbeurten.

Hoe werken de diensten?
Als je een scheidsrechtersdienst draait, dien je minimaal een kwartier voor de wedstrijd aanwezig te zijn. Na afloop is het belangrijk dat je het digitaal wedstrijdformulier hebt ondertekend voordat je weggaat, dus blijf daarvoor nog even hangen!
Voor een bardienst ben je 5 kwartier voor het begin van de wedstrijd aanwezig. De dienst eindigt anderhalf uur na het einde van de wedstrijd. In overleg kan dit langer worden. De coaches zorgen dat de kantine open is. Bardienst mag pas gedraaid worden vanaf 16 jaar. Iemand tussen de 16 en 18 jaar moet samen staan met iemand boven de 18 jaar.

Voor de jeugdleden die zelf geen diensten mogen draaien vragen wij de ouders om deze diensten over te nemen. Schrijf hierbij wel de naam van het kind in het schema, niet de eigen naam! Aan de jeugdleden die zelf wel een dienst mogen draaien vragen wij om in ieder geval 1 dienst zelf te draaien.

Verhinderd
Heb je je ingeschreven voor een dienst maar kun je niet meer, dan is het de bedoeling dat je zelf vervanging regelt.

Wedstrijd afgelast
Bij een afgelaste wedstrijd wordt iedereen die een dienst draait ingelicht. je dienst verplaatst mee naar de nieuwe datum voor die wedstrijd, houd daar dus rekening mee!

Vragen?
Wordt jouw vraag in bovenstaande toelichting niet beantwoord? Stuur dan even een e-mail naar Joëlle via diensten[a]redlions.nl. Zij coördineert het dienstenoverzicht en heeft vast een antwoord op jouw vraag.