Welkom

Welkom op de website van de enige honk- en softbalvereniging in Rijswijk. De Rijswijkse Honk– en Softbal Vereniging Red Lions is opgericht in 1981 en speelt sinds 1999 op het Sportpark Hoekpolder aan de Weidedreef 2 in Rijswijk. Al meer dan 30 jaar staat plezier in onze sport hoog in het vaandel van onze familievereniging

Op dit moment telt onze vereniging 10 teams, te weten:
2 BeeBall-teams (Majors: 7-9 jaar; Rookies: vanaf 5 jaar)
1 jeugdhonkbalteam (pupillen)
4 senioren dames-softbal-teams
2 senioren heren-softbal-teams

Er wordt per team gemiddeld éénmaal per week een wedstrijd gespeeld en één- of tweemaal per week getraind. Het seizoen loopt van eind maart tot eind september en om de conditie op peil te houden, trainen we van januari tot en met maart in de zaal. In de winter worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals disco, darten, kaarten of bingo.

Meedoen?
Wil jij ook graag een balletje gooien, slaan of meedoen met een training? Stuur dan even een e-mail met jouw gegevens naar secretaris@redlions.nl. Geef daarin ook (eerdere) speelervaring aan. Wij zorgen er dan voor dat je in contact wordt gebracht met de coach/trainer van het team dat het beste bij jou past.

Op dit moment zijn wij vooral op zoek naar aanvulling voor onze jeugdteams, waarbij we ruimte hebben voor zowel jongens als meisjes in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar. En bij onze damesteams (3e en 4e klasse)!