Red Lions heeft nieuw dagelijks bestuur

Red Lions heeft sinds afgelopen week een nieuw dagelijks bestuur. Tijdens een bijzondere algemene ledenvergadering zijn Lara van Voorthuizen, Liesbeth le Noble en Ed Hoet gekozen tot respectievelijk voorzitter, secretaris en penningmeester. Lara van Voorthuizen is met 22 jaar de jongste voorzitter tot nu toe en de tweede vrouwelijke voorzitter in de geschiedenis van onze club.

Het nieuwe drietal is niet onbekend binnen de club; zo is penningmeester Ed Hoet al jaren lid van de vereniging en beschikt hij, als voormalig pitcher van de Oranje softbalheren, over de nodige kennis en ervaring. De nieuwe secretaris, Liesbeth le Noble, speelt inmiddels enkele seizoenen bij de vereniging. Lara van Voorthuizen, de nieuwe voorzitter, maakte dit jaar nog deel uit van het uiterst succesvolle eerste damesteam van de vereniging dat promoveerde naar de Silver League, de op-één-na hoogste softbalklasse in Nederland.

Dankzij de kampioenschappen van zowel de heren als de dames maakt het bestuur een vliegende start. “De successen van onze eerste teams zijn een mooie basis om aan een solide en veelbelovende toekomst voor de club te werken. De teams hebben ervoor gezorgd dat topsoftbal terug is in Rijswijk, aan ons nu de taak om ervoor te zorgen dat topsoftbal behouden blijft voor Rijswijk en dat zoveel mogelijk Rijswijkers daarvan mee kunnen genieten!”, aldus de kersverse voorzitter.

Het nieuwe bestuur heeft er veel zin en gaat direct aan de slag met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen dat in april 2019 van start zal gaan. De komende maanden gaan de leden uiteraard al wel de zaal in voor trainingen en heeft de vereniging diverse andere activiteiten voor de leden.

Reacties zijn gesloten.