Heren 1 is kampioen en promoveert naar 1e klasse

Twee dagen voor de kampioenswedstrijd van onze dames hebben de herensoftballers van het eerste alvast het goede voorbeeld gegeven: ze zijn kampioen geworden in de tweede klasse. Ze versloegen vrijdagavond de heren van Neptunus in Rotterdam met 4-17. Omdat de nummer 2 twee weken eerder punten had laten liggen, was het kampioenschap voor de Red Lions heren dankzij de winst en met nog twee wedstrijden te gaan al binnen.

De heren mogen daardoor volgend jaar in de eerste, en hoogste, klasse van de wedstrijdsport binnen het herensoftbal uitkomen. Deze tak van sport kent helaas inmiddels geen competitie op topsportklasseniveau meer, maar dat doet niks af aan het feit dat deze mannen nu gaan spelen op het hoogste herensoftbalniveau in Nederland. Mannen…GEFELICITEERD met deze geweldige prestatie!!!

Reacties zijn gesloten.