Tweede veld onder grote belangstelling geopend

Afgelopen zaterdag is onder grote belangstelling ons tweede softbalveld geopend. Dit viel samen met ons jaarlijkse bedrijven-, familie- en vriendentoernooi. Meer dan 20 teams hadden zich dit jaar voor dit gezellige toernooi ingeschreven, waaronder een team van de gemeente Rijswijk en een team van de gemeente Den Haag.

De Rijswijkse wethouder van sport, Björn Lugthart was speciaal naar Red Lions gekomen om door middel van het werpen van de ‘eerste bal’ het veld officieel in gebruik te nemen. We hebben de extra ruimte hard nodig. Na de zomer, notabene tijdens de competitie, is er alweer een extra jeugdteam bijgekomen. En de successen van ons eerste damesteam en ons eerste herenteam trekken ook nieuwe leden aan, zo merken we.

Bedrijven-, familie- en vriendentoernooi opnieuw groot succes
Het was afgelopen week met de vele regen even spannend, maar gelukkig kon ook het bedrijven-, familie- en vriendentoernooi afgelopen zaterdag gewoon doorgaan. Ieder jaar opnieuw is dit gezellige en goed georganiseerde toernooi een geweldig feest. Iedereen kan op leuke, sportieve wijze kennis maken met de sport en met de vereniging. Gegarandeerd een dag vol sportplezier. Uiteindelijk was het team van The Peanuts de sportieve winnaar van de dag.

We willen graag alle vrijwilligers en deelnemers bedanken voor hun inzet en aanwezigheid en natuurlijk hopen we iedereen volgend jaar weer terug te zien. Tot dan!

Reacties zijn gesloten.