Red Lions meiden in actie tijdens NK Little League 2018

Net als voorgaande jaren zijn diverse Red Lions-meiden geselecteerd om uit te komen voor de South West Thunders-teams bij het Nederlands Kampioenschap Little League Softball. Het NK vind dit jaar plaats op 19, 20 en 21 mei op de velden van Almere’90 in Almere.

De South West Thunders doen in drie leeftijdscategorieën, en dus met drie teams mee aan het NK: de Littles (10-12 jaar), de Juniors (12-14 jaar) en de Seniors (13-16 jaar). De Red Lions-meiden spelen in twee van deze drie team, namelijk de Juniors en de Seniors.

Dit zijn de geselecteerden:
Juniors: Gwen Coehorst, Meike van der Meer, Nathalie van der Meer, Reganied Franka, Renske Catsburg en Renske Tellekamp.
Seniors: Carmen Dijkhuizen, Julia van der Meer en Kim Kusters.

Ook Maudy Bezems, onlangs nog actief in de wedstrijden van de PONY League en spelend bij de Red Lions junioren, is geselecteerd voor het NK Little League Softball. Maudy komt echter uit Brabant – en komt toch helemaal naar Red Lions om met onze junioren in de competitie mee te draaien! – en dat betekent dat ze met het selectieteam uit Brabant, de Brabant Bandits, meedoet aan het NK in de Juniors leeftijdscategorie.

We wensen al deze meiden heel veel plezier en heel veel succes op 19, 20 en 21 mei. Zet ‘m op meiden! Meer informatie over het toernooi en uitleg over de Little League kun je hier teruglezen.

Reacties zijn gesloten.