Red Lions doet mee met NL Doet

Wow…wat een enthousiaste, grote groep vrijwilligers was zaterdag op de been om in het kader van NL Doet onder andere onze kantine een grote opknapbeurt te geven. Van jong tot oud, iedereen hielp mee. Wat geweldig dat er zoveel mensen zijn komen helpen. Superbedankt allemaal!

Een greep uit de klussen die we samen hebben geklaard: er is geschuurd, schoongemaakt, geverfd en geklust. Er zijn vrolijke viooltjes en gezellige plantenbakken aangeplant, de picknicktafels zijn geschuurd en gelakt, de muur in de kantine heeft een fris verfje gekregen, het houtwerk binnen is geschuurd en gebeitst, de ramen zijn aan de binnenkant gelapt, de keuken en bar hebben een iets andere, verbeterde indeling gekregen, we hebben een extra tafel erbij gekregen, omdat er tafelpoten zijn gemaakt, er is een nieuwe pc geïnstalleerd, alle bekers zijn uitgezocht en schoongemaakt en het fustenhok is grondig opgeruimd.

Hier en daar moeten we een klusje nog even afronden, maar het meeste werk is gedaan. Dank aan Patrick en Joey voor de coördinatie en natuurlijk onwijs dank aan iedereen die ook maar iets heeft meegeholpen. We zijn nu helemaal klaar voor het nieuw seizoen!

Meer foto’s van gisteren vind je in dit online album.

Reacties zijn gesloten.