Help mee tijdens NL Doet met het verder opknappen van de kantine!

Op 9 en 10 maart wordt weer de jaarlijkse actie NL Doet gehouden, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Dit jaar hebben we met Red Lions ook enkele klussen aangemeld.

Om onze nieuwe stoelen en tafels nog beter uit te laten komen, willen we zowel de binnen- als de buitenkant van onze kantine van een nieuw likje verf voorzien. Daarnaast willen we ook een schoonmaakactie rondom de velden doen, zwerfvuil opruimen etc.

Voor alle drie de klussen zoeken we vrijwilligers die ons op 10 maart kunnen en willen helpen. Van 10:00 tot 18:00 uur gaan we aan de slag en we kunnen uiteraard zoveel mogelijk helpende handjes gebruiken.

Kom jij ook meehelpen? Noteer dan vast deze datum in je agenda en dan zien we je graag op zaterdag 10 maart. Ook als je maar een paar uurtjes kunt helpen, is dat heel fijn! Dan kunnen we samen met de vrijwilligers die zich via de NL Doet-website aanmelden aan de slag!

Alvast bedankt voor je hulp!

Reacties zijn gesloten.